Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Març 2023 - #116

Habitatge

El diputat d’Infraestructures i Espais Naturals i l’alcalde de Gallifa visiten un habitatge per a joves rehabilitat amb el suport de la Diputació

El diputat d’Infraestructures i Espais Naturals, Pere Pons, i l’alcalde de Gallifa, Mateu Comalrena,  han visitat les obres d’adequació i rehabilitació d’un habitatge municipal cedit per un propietari privat.

L’habitatge, que han finalitzat durant el mes de gener, es destinarà a joves en edat d’emancipació, ha estat rehabilitat amb el suport de la Diputació de Barcelona, que hi ha aportat 20.000 euros.

Aquesta actuació, tal com va recordar el diputat Pere Pons, és d’una gran importància per a un municipi petit com Gallifa que aposta per a la rehabilitació del parc d’habitatges. Aquest és un fenomen important per al conjunt del país, ja que com ha recordat Pons «Els ajuntaments petits ens fan arribar cada vegada amb més força les seves necessitats i reptes, molts dels quals tenen a veure amb  la manca d’habitatge assequible –que dificulta fixar la població jove i atreure’n de nova–, i la manca d’adequació dels habitatges a l’envelliment i a la dependència de les persones que hi viuen».

Pere Pons va destacar que la rehabilitació d’habitatges, especialment en nuclis petits, contribueixen a atraure i fixar població, per aquest motiu, va dir "des de la Diputació de Barcelona estem donant suport a la rehabilitació d’habitatges de titularitat municipal o cedits, i que han permès destinar en els darrers anys, 5,4 milions d’euros i recuperar 300 habitatges".

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #116 - Març 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua