Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Març 2023 - #116

Habitatge

L’exposició “Rehabilitem” ha seguit la seva itinerància als municipis de Granollers i Parets del Vallès durant els mesos de gener i febrer

Des del 9 de gener fins al 1 de febrer es va poder visitar a Granollers. I a Parets s'ha pogut visitar fins al 1 de març.

L’exposició de Granollers va ser inaugurada el passat 10 de gener per Pere Pons, diputat de l'Àrea d'Infraestructures i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona; i Alba Barnusell, Alcaldessa de l’Ajuntament de Granollers. En la seva intervenció, Pere Pons va explicar que l’exposició “vol estimular el treball en xarxa entre tots els agents implicats en el desplegament dels fons Next Generation”. L’arribada de l’exposició a Parets del Vallès es va fer coincidir amb la segona trobada de Cafè-Habitatge del Consell Comarcal Vallès Oriental. L’acte va estar presidit per l’alcalde de Parets i Conseller d’Habitatge del Consell Comarcal del Vallès Oriental, Francesc Juzgado, acompanyat per la regidora d’Habitatge de Parets, Rosa Martí, el president del Consell Comarcal del Vallès Oriental, Emilio Cordero, i el Cap de l'Oficina d’Habitatge de la Diputació de Barcelona, David Mongil.

La visita de l’exposició ha servit per fomentar la trobada entre agents implicats en la rehabilitació.  En tots dos municipis acollidors s’hi ham organitzat taules informatives per parlar sobre “L'experiència de la rehabilitació energètica a través dels professionals. L'oportunitat dels fons Next Generation”. Hi ha intervingut representants de les Oficines Tècniques de Rehabilitació de Catalunya dels col·legis d’Arquitectes de Catalunya; de l’Arquitectura Tècnica de Barcelona; i d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida. A la sessió de Granollers, a més, es va comptar amb Eduard Barcons, director de Banca Institucional de Catalunya i les Illes de Caixa d'Enginyers que va explicar el finançament vinculat als programes de rehabilitació dels Next Generation.

L’exposició ReHabilitem té com a objectiu fomentar la cultura de la rehabilitació d’edificis entre la ciutadania i donar a conèixer els avantatges que té el manteniment dels edificis, així com adaptar-los a les necessitats de confort i estalvi energètic. Els municipis interessats en acollir l’exposició poden sol·licitar-la a través d’aquest web

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #116 - Març 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua