Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Març 2023 - #116

Cursos i jornades

Finalitzat el curs Implantació i simulacres del Document Únic de Protecció Civil (DUPROCIM). Aplicació Protecció Civil Operativa Municipal (PCOM)

L’Oficina d’Activitats Regulades i Programes en Protecció Civil ha realitzat el curs “ Implantació i simulacres del Document Únic de Protecció Civil (DUPROCIM). Aplicació Protecció Civil Operativa Municipal (PCOM)”.

El contingut de les dues sessions en les que s’ha distribuït el curs ha versat sobre la normativa aplicable, objectius i necessitat de la implantació dels DUPROCIM, així com la seva metodologia i fases, fent especial esment al suport que s’ofereix des de la Gerència de Serveis d’Habitatge, Urbanisme i Activitats als municipis de la demarcació.

L’altre punt important de la formació ha estat l’ús i funcionalitat de l’eina PCOM per a mantenir el DUPROCIM operatiu i per a la gestió d’emergències i simulacres.

Les dues sessions han estat conduïdes per persones expertes en la matèria, tant de la Generalitat de Catalunya com de la pròpia Oficina d’Activitats Regulades i Programes en Protecció Civil i s’ha comptat amb l’assistència de més d’una trentena de tècnics i tècniques d’ens locals de la demarcació que han participat de forma molt activa en les  sessions i mostrant un alt grau de satisfacció amb aquesta formació.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #116 - Març 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua