Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Maig 2023 - #117

Cursos i jornades

Celebrat el primer dels quatre cursos d’Introducció a l’Acció Urbanística Local

Aquest primer curs d’Introducció a l’acció urbanística local, ha ofert una aproximació als principis generals, als conceptes legals bàsics i als agents que intervenen en l’urbanisme des de l’òptica dels ens locals.

El servei d’Urbanisme reprèn l’oferta formativa d’aquest 2023 amb la celebració del curs Introducció a l’acció urbanística local: Principis generals, agents i conceptes, amb l’objectiu de facilitar una aproximació a l’acció urbanística local des d’una perspectiva global i introductòria.

Al llarg de quatre sessions el curs ha abordat els elements essencials d’aquesta temàtica, els principis bàsics que la motiven, els agents presents en l’activitat urbanística, els conceptes tècnics i jurídics fonamentals i de quina manera aquestes matèries s’organitzen i executen en les corporacions locals.

L’acció formativa l’han seguit  una cinquantena de tècnics i tècniques d’ajuntaments i altres entitats locals de la demarcació. I forma part d’un paquet de quatre cursos que cobreixen les funcions bàsiques de l’acció urbanística local: el planejament, la gestió i la protecció de la legalitat urbanística. Per aquesta primera edició, s’ha comptant amb les ponències del jurista Joan Anton Font, i l’arquitecte Pere Montaña, i s’ha celebrat una taula rodona final composada per un alcalde, una secretària i una responsable tècnica municipal d’urbanisme.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #117 - Maig 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua