Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Octubre 2023 - #119

Activitats Regulades i Programes en Protecció Civil

Lliurament del Programa d’Autoprotecció dels actes al carrer durant de Festa Major de Moià

El Pla d’autoprotecció de la Festa Major donarà resposta adequada a les possibles situacions d’emergència que puguin produir-se.

El Pla d'autoprotecció és una eina de programació de les accions i mesures que han de ser adoptades pels titulars de les activitats, amb els seus propis mitjans i recursos, en l'àmbit de la seva competència, per aconseguir que, davant d’una situació d'emergència, les decisions i accions a desenvolupar es portin a terme d'una manera ràpida i sistemàtica.

El PAU dels actes al carrer de la Festa Major de Moià descriu, entre d’altres,  els riscos, el pla d’actuació, les fitxes d’actuació i funcions operatives, per tal que els seus habitants i resta de visitants puguin gaudir de forma segura les activitats que s’hi realitzen.

Els actes al carrer de la Festa Major de Moià, objecte del present Pla d'Autoprotecció, es realitzen per diferents places, parcs i carrers del mateix municipi, a Moià, comarca del Moianès, província de Barcelona.

El municipi de Moià delimita amb L’Estany i Muntanyola pel nord, Collsupina per l’est, Castellcir i Castellterçol pel sud i Santa Maria d’Oló, Avinyó, Calders i Monistrol de Calders per l’oest.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #119 - Octubre 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua