Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Octubre 2023 - #119

Cursos i jornades

La GSHUA continua formant el personal tècnic municipal en el procediment sancionador de les activitats regulades

Durant els dies 20 i 27 de setembre 2023 s’ha celebrat el curs: “Activitats Regulades: Procediment sancionador”.

La gestió de les activitats regulades requereix d’una contínua i específica formació del personal que participa en totes les fases del procés, des de la recepció i verificació de la documentació presentada, fins a la tramitació d’un eventual procediment sancionador, passant pel coneixement de la diversa normativa sectorial i la disciplina d’activitats.

Així, durant els dies 20 i 27 de setembre es van atendre a les 62 persones inscrites. En un total de 8 hores amb l’objectiu d’oferir coneixements específics de la potestat sancionadora i, en concret: Principis generals de la potestat sancionadora, procediments sancionadors i règims sancionadors en matèria d'activitats.

Les classes han estat impartides pel lletrat consistorial de l’ajuntament de Barcelona, Xavier Silvestre Castejon i s’han dirigit principalment a lletrats i lletrades municipals, per tal d’aprofundir en el coneixement d’aquest procediment el qual està regit per una normativa que és nombrosa, complexa i canviant

La valoració dels assistents ha estat molt bona, tant pel que fa al contingut com pel que fa al formador i a l’organització.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #119 - Octubre 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua