Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Octubre 2023 - #119

Cursos i jornades

Taller de la Xarxa d'Agendes Urbanes Locals (XAUL) sobre els reptes i oportunitats de la implementació de les agendes urbanes

L'objectiu era obrir el debat entre els membres integrants de la XAUL (ens locals i Diputació) al voltant del repte de la implementació de les Agendes Urbanes.

En la sessió ,celebrada el passat 19 de setembre, “La implementació de les agendes urbanes: reflexió sobre els reptes i oportunitats” Ferran Barba, cap del Servei d’urbanisme, va introduir la sessió que es va centrar en l’estudi que desenvolupa DALEPH INICIATIVAS I ORGANIZACIÓN, consultora especialitzada en gestió pública i desenvolupament urbà sostenible. Treball que analitza la correspondència entre el contingut de les agendes i els instruments i recursos de suport que ofereix la Diputació de Barcelona, per identificar fortaleses, debilitats, potencialitats i oportunitats.

La sessió va ser moderada per DALEPH i es va desenvolupar en dos parts: la primera centrada en l’exposició de la metodologia desenvolupada repassant les grans dades que es van identificar amb relació als plans d'acció de les agendes urbanes analitzades, i la segona part es van realitzar dos exercissis que vam servir per generar debat i per compartir les diferents aportacions dels participants.

La sessió va comptar amb la participació de més de 45 persones membres de la comunitat virtual representants de les entitats que formen la Xarxa de les Agendes Urbanes Locals.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #119 - Octubre 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua