Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Octubre 2023 - #119

Cursos i jornades

Celebrada la darrera sessió del curs dedicat a la Protecció de la Legalitat Urbanística

El curs, dedicat específicament a la Protecció de la Legalitat Urbanística, ha comptat amb 4 sessions de classes presencials.

Aquest bloc formatiu ha consistit en donar a conèixer a una quarantena d’assistents el Reglament sobre protecció de la legalitat urbanística (aprovat pel Decret 64/2014, de 13 de maig) posant especial atenció a les llicències urbanístiques i les comunicacions, les ordres d’execució i supòsits de ruïna, així com també, els procediments de protecció de la legalitat vulnerada i el règim sancionador.

El programa acadèmic s’ha desplegat d’una banda amb quatre sessions presencials, on cadascuna d’elles ha comptat amb una exposició teòrica dels principis bàsics del reglament i amb la resolució de casos pràctics.

Els ponents del curs han estat Trinitat Capdevila, Cap de Serveis Jurídics de l’Ajuntament de Santpedor; Yolanda López, Cap de Servei de suport jurídic i administratiu del Serveis de Medi Ambient de l’Ajuntament de Terrassa, Eva Giménez, responsable de l’Àrea de Dret Administratiu i Urbanisme de Rousaud Costas Duran i Xavier Silvestre, Lletrat dels Serveis Jurídics Centrals de l’Ajuntament de Barcelona.

Amb aquesta acció formativa es clou el cicle de quatre cursos anuals dedicats a la Introducció a l’acció urbanística local que ofereix el Servei d’Urbanisme, cada un d’ells enfocat a un àmbit específic: Principis generals i agents, Planejament, Gestió i Protecció de la legalitat.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #119 - Octubre 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua