Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Desembre 2023 - #120

Destacat

Estrenem nova web: Agendes Urbanes Locals

La GSHUA publica una nova web dedicada al projecte Impuls de les Agendes Urbanes Locals. Aquesta web té com a objectius compartir el Projecte Transformador, Impuls de les Agendes Urbanes Locals i facilitar informació d’utilitat als ens locals que estan en diferents nivells de procés de redacció de les seves agendes urbanes locals, així com els que es plantegen començar a desenvolupar aquest instrument de planificació estratègic als seus territoris.

Estrenem una nova web amb continguts rellevants sobre el projecte Impuls de les Agendes Urbanes Locals, els seus objectius i àmbits d’actuació.

Principalment, la web explica el projecte Impuls de les Agendes Urbanes Locals, els seus àmbits que són el suport tècnic individualitzat als ens locals, la Xarxa de les Agendes Urbanes Locals i les aliances i col·laboracions.

La nova web impulsa, promou i difon la transferència de coneixement en les temàtiques pròpies de les Agendes Urbanes Locals mitjançant publicacions, experiències relacionades i notícies d’interès.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #120 - Desembre 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua