Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Desembre 2023 - #120

Habitatge

L’exposició “Rehabilitem” continua la seva itinerància al Consell Comarcal del Moianès i es podrà visitar fins el 8 de gener

L’exposició està instal·lada al Consell Comarcal del Moianès. Després de festes de Nadal l’exposició anirà a Santa Perpètua de Mogoda, on s’estarà fins al dia 8 de febrer.

Rehabilitem és una exposició sensorial i interactiva realitzada des de l’Oficina d’Habitatge de la Diputació de Barcelona que dona resposta a preguntes com què és i per què cal rehabilitar, com s’ha de fer, o quins ajuts hi ha per fer-ho, posant especial èmfasi en l'oportunitat que representen els ajuts dels fons Next Generation.

Coincidint amb l’exposició, el passat 27 de novembre, l’Oficina d’Habitatge va coorganitzar amb el Consell Comarcal del Moianès una taula informativa sobre els ajuts europeus. La taula, dirigida a la ciutadania i professionals del sector, va comptar amb la intervenció de les persones referents de l’Oficina Comarcal d’Habitatge i de les Oficines Tècniques de Rehabilitació dels Col·legis professionals implicats en la gestió.

L’exposició ReHabilitem té com a objectiu fomentar la cultura de la rehabilitació d’edificis entre la ciutadania i donar a conèixer els avantatges que té el manteniment dels edificis, així com adaptar-los a les necessitats de confort i estalvi energètic. Els municipis interessats en acollir l’exposició poden sol·licitar-la a través d’aquest web.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #120 - Desembre 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua