Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Desembre 2023 - #120

Urbanisme

L'AOC incorpora nous tràmits urbanístics adaptats al model d'ordenança (ORPIME)

Ja estan disponibles en el servei e-TRAM 2.0 del Consorci AOC tres nous tràmits urbanístics adaptats a la legislació urbanística i al model ORPIME.

Comunicació urbanística per a l’execució d’obres sense responsabilitat tècnica.

Comunicació urbanística per a l’execució d’obres i canvi d’ús a no residencial amb responsabilitat tècnica.

Llicència urbanística de constitució o modificació del règim de propietat horitzontal.

Els treballs definició, parametrització i posada a disposició dels nous tràmits urbanístics s’han dut a terme de forma coordinada amb el Consorci AOC i amb l’equip de l’Oficina de Gestió Empresarial (OGE- Canal Empresa). Per a cada tràmit es disposa d’una fitxa  estàndard complerta i detallada, un formulari dissenyat a mida per a la seva tramitació electrònica, i finalment un model de document que es pot descarregar.  Aquests nous tràmits s’han elaborat seguint els criteris tècnics fixats pel Servei d’Urbanisme de la Diputació de Barcelona, i estan treballats sobre models comuns i complerts perfectament adaptats tant a la llei d’urbanisme, com a l’ordenança tipus de l’edificació que fomenta la Diputació de Barcelona.  

A la pràctica son el primer resultat dels treballs de col·laboració entre la Diputació de Barcelona, l’Oficina de Gestió Empresarial i l’AOC, i esperem poder avançar en noves propostes en els propers mesos. Cal també destacar que aquests tràmits s’han classificat com a tràmits FUE (opcionals), doncs faciliten també la comunicació d’obres en el cas d’activitats econòmiques. Trobareu aquests tràmits disponibles a l’entorn d’edició de e-TRAM, de manera que els podreu “importar”, tractar i oferir al vostre catàleg de manera immediata.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #120 - Desembre 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua