Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Març 2024 - #121

Altres

L’Oficina d’Habitatge participa en una xerrada sobre habitatge cooperatiu en cessió d’ús a Sant Esteve de Palautordera

En l’acte, que va tenir lloc el 9 de febrer, es volia presentar el cohabitatge sènior com a una alternativa residencial per a un envelliment actiu.

L'acte ’emmarca en un cicle de xerrades destinades a la ciutadania i organitzades per l’Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera

La sessió tenia per objectiu difondre el model d’habitatge cooperatiu en sessió d’ús dins del municipi, aprofitant que ja hi ha un grup organitzat en fase d’impuls d’un projecte. La cooperativa Sostrecívic va fer la primera exposició de la xerrada, on va explicar el funcionament del model; l’Oficina d’Habitatge va aportar el punt de vista de l’administració local i finalment la cooperativa Can 70 -un grup de persones grans que treballem per tenir un envelliment actiu dins del marc de l’habitatge cooperatiu en cessió d’us- van exposar la seva experiència específica de cooperativa sènior.

Tot i que l’acte estava enfocat a la gent gran, a la xerrada hi va assistir una gran diversitat de persones interessades per l’accés a l’habitatge sota la fórmula de les cooperatives en cessió d’ús.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #121 - Març 2024

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua