Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Març 2024 - #121

Urbanisme

L’ajuntament de Castellcir rep el document per a l’aprovació inicial del Pla parcial urbanístic de delimitació del sector d’activitat econòmica i usos industrials

Pla que delimita el sòl i estableix l’ordenació detallada, les condicions edificatòries, els usos urbanístics, la gestió i les reserves de sistemes del sector.

Aquest àmbit és l’únic sector de sòl urbanitzable previst en el Pla d’ordenació urbanística municipal (POUM) per al creixement de l’activitat econòmica, la seva transformació assegurarà la necessària oferta de sòl per l’activitat econòmica en el municipi.

En el pla parcial es garanteix la qualitat urbanística de la nova actuació i la seva integració en el territori, tant pel que fa a la seva connectivitat com pel que fa a la incorporació de criteris de sostenibilitat i d’integració paisatgística. En la seva elaboració s’ha vetllat per la integració ambiental i paisatgística dels nous usos, establint regulacions, mecanismes i recomanacions per a minimitzar els efectes ambientals i paisatgístics del nou desenvolupament (front vegetal entre la via de servei i la carretera). La proposta d’ordenació també es preocupa per l’arquitectura i el disseny, impulsant espais ben integrats, acuradament dissenyats i de qualitat i tenint en compte les demandes actuals pel que fa a la flexibilitat, especialització i diversificació del sector econòmic. El nou sector es situa en un indret amb molt bona accessibilitat i la proposta preveu una via de servei entre la carretera i les edificacions.

El document lliurat, corresponent a l’aprovació inicial del Pla parcial urbanístic de delimitació i incorpora, entre d’altres, l’Estudi ambiental estratègic, a l’estar sotmès el document a avaluació ambiental estratègica ordinària, el projecte d’urbanització bàsic i un estudi de visuals amb imatges tridimensionals.

Un cop feta l’aprovació inicial,  l’Ajuntament sotmetrà el document a informació pública i sol·licitarà els corresponents informes sectorials. El suport de la Diputació continuarà fins a l’aprovació definitiva i posterior publicació.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #121 - Març 2024

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua