Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Març 2024 - #121

Activitats Regulades i Programes en Protecció Civil

La Comissió de Protecció Civil de Catalunya homologa sis DUPROCIM redactats per l’Oficina d’Activitats Regulades i progr. en Protecció Civil

La Comissió de Protecció Civil de Catalunya es va reunir el passat 28 de febrer i entre d’altres va homologar 49 DUPROCIM -Document Únic de Protecció Civil Municipal.

Aquesta Comissió homologa 49 DUPROCIM, dels quals 21 són de nova elaboració, 17 corresponen a actualitzacions i 11 són revisions de plans existents

Del total de Plans aprovats a les comarques de Barcelona, Penedès i la Catalunya Central, sis els ha realitzat l’Oficina d’Activitats Regulades i Programes en Protecció Civil de la GSHUA. Els municipis amb Plans homologats són Campins, Vallromanes, Carme, Santa Margarida de Montbui, Els Prats de Rei i Pujalt.

El DUPROCIM és un treball que estableix el marc orgànic i funcional per prevenir i controlar els riscos sobre les persones i els béns i donar resposta adequada a possibles situacions d’emergència al municipi. El Pla està sota responsabilitat de l’alcalde i garanteix la integració d’aquestes actuacions amb el sistema autonòmic de protecció civil.

El document determina la planificació de la protecció civil en l’àmbit municipal i ha d’incloure tots els riscos que l’afectin, d’acord amb els diferents plans i amb l’estructura i el contingut mínim que defineix la normativa que els regula. 

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #121 - Març 2024

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua