Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Març 2024 - #121

Activitats Regulades i Programes en Protecció Civil

L’Ajuntament de Terrassa ja té l’Estudi d’instal·lacions de risc químic del seu municipi

Amb aquesta informació es pot disposar d’una valoració general de quins productes químics utilitzen les empreses i de quins mitjans de protecció disposen.

El municipi de Terrassa disposa del Document Únic de Protecció Civil Municipal, que és el document que estableix el marc orgànic i funcional previst per a un municipi, amb l’objecte de prevenir i controlar els riscos sobre les persones i els béns i donar resposta adequada a les possibles situacions d’emergència del municipi, sota responsabilitat del titular del pla i garantint la integració d’aquestes actuacions amb el sistema autonòmic de protecció civil.

En aquest cas, l’Ajuntament ha volgut actualitzar les dades de les empreses del llistat de que disposa, respecte a empreses que emmagatzemen, manipulen o poden utilitzar productes químics dins del seu procés de producció o activitat al terme municipal de Terrassa.

L’objectiu del treball ha estat contactar amb aquestes empreses, per tal d’obtenir la informació necessària per conèixer llurs dades referents als productes químics que utilitzen per a la seva activitat i les quantitats que poden acumular, sistemes de detecció i extinció d’incendis, sistemes d’avís, de protecció personal, etc. així com dades generals d’identificació de l’empresa.

També s’aporta informació de les instal·lacions i de l’activitat (persones responsables, persones de contacte en cas d’emergència, horari de l’activitat, treballadors...).

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #121 - Març 2024

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua