Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Març 2024 - #121

Destacat

El Servei de Consultes d’Habitatge, Urbanisme i Activitats atén 736 consultes durant l’any 2023

La Gerència de Serveis d’Habitatge, Urbanisme i Activitats posa a disposició dels ens locals un servei de consultes puntuals per atendre de manera àgil i rigorosa aquells dubtes de caire tècnic-jurídic que es plantegen en la pràctica diària de l'administració local en els àmbits de treballs propis de la Gerència i que continua plenament consolidat el seu setè any de funcionament.

El servei es desplega amb personal dels tres departaments: Urbanisme, Habitatge i Activitats,  que treballen de forma coordinada i transversal per atendre tot tipus de consulta o dubte puntual dels tècnics i electes locals. Un any més, manté l’elevat volum de consultes i aquestes, ateses les enquestes de valoració que es faciliten per a cada resposta, han estat excel·lentment valorades pels ens locals.

Durant l’any 2023 s’han resolt 736 consultes, més de 3 consultes per dia laborable de mitjana. Del total, 396 corresponen a consultes de temes relacionats amb activitats, 262 d’urbanisme i 78 d’habitatge.

El nombre d’ens locals que han fet servir el servei per realitzar les seves consultes puntuals ha estat de 167, una mica més que l’any anterior i es manté el temps de resposta a les consultes en un termini mitjà inferior a 3 dies laborables.

El servei continua estant molt ben valorat pels ens locals, sent la valoració del 2023 d’un 9,2 sobre 10.

L’evolutiu de les consultes ateses des de l’any 2017 al 2023, que es pot observar al següent gràfic, mostra clarament aquest creixement del servei, des del seus inicis.

Podeu consultar la infografia amb les dades de funcionament del servei de consultes de l’any 2023 en el següent enllaç.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #121 - Març 2024

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua