Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Març 2024 - #121

Cursos i jornades

Realitzat el curs Implantació i simulacres del Document Únic de Protecció Civil (DUPROCIM). Aplicació Protecció Civil Operativa Municipal (PCOM)

L’Oficina d’Activitats Regulades i Programes en Protecció Civil ha realitzat la formació “Implantació i simulacres del DUPROCIM. Aplicació PCOM" els dies 8 i 15 de febrer, adreçada als tècnics de protecció civil municipal.

L'objectiu d'aquesta formació era:

  • Adquirir coneixements per a redactar, conduir i avaluar un simulacre de despatx en un municipi d’acord amb el DUPROCIM.
  • Practicar la redacció, conducció i avaluació d’un simulacre de despatx d’un municipi concret i,
  • Adquirir coneixements per a l’ús d’eines de suport per a la preparació d’un simulacre: PCOM (Protecció Civil Municipal Operativa Municipal) aplicació per a la gestió d’emergències i simulacres i  SITMUN (Sistema d’informació Territorial Municipal) amb la seva capa de protecció civil municipal.

Ambdues sessions han estat conduïdes pels membres de l’Oficina d’Activitats Regulades i programes en Protecció Civil Francesc Morell, Sònia Sánchez i Esther Morancho.  El curs ha estat eminentment pràctic i s’ha desenvolupat alternant sessions teòriques i pràctiques. La finalitat principal ha estat la redacció, conducció i avaluació d’un simulacre de despatx d’un risc en un municipi concret.

Al curs hi han assistit  un total de 16 tècnics i tècniques d’ajuntaments que han participat de forma molt activa en les sessions i han mostrat un alt grau de satisfacció amb aquesta formació.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #121 - Març 2024

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua