Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Maig 2024 - #122

Habitatge

L’exposició Rehabilitem continua la seva itinerància per Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú i Ripollet

Durant el segon trimestre de l’any, l’exposició ReHabilitem s’ha pogut visitar a Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú i Ripollet.

A partir del 3 de juny l’exposició es podrà visitar a Esplugues de Llobregat.

L’exposició itinerant ReHabilitem té com a objectiu sensibilitzar sobre els beneficis de la rehabilitació d’edificis i orientar la ciutadania i professionals en el procés rehabilitador.

La mostra consta de dos plafons que, de forma interactiva, donen resposta a les preguntes què és, per què i com rehabilitar, informen dels ajuts disponibles i posen èmfasi en l'oportunitat que representen els fons Next Generation. Amb informació clara, “ReHabilitem” ajuda a superar les barreres percebudes en relació a la burocràcia existent a l’hora d’implicar-se en un projecte de rehabilitació.

Coincidint amb el pas de l’exposició, l’Oficina d’Habitatge i els ens acollidors ha organitzat diferents taules informatives sobre els ajuts europeus a la rehabilitació d’habitatges i edificis. Les taules, dirigides a la ciutadania i professionals del sector, han comptat amb la intervenció de les persones referents de les oficines locals i comarcal d’habitatge, així com de les Oficines Tècniques de Rehabilitació dels Col·legis professionals implicats en la gestió

Per conèixer els municipis que acolliran l’exposició, podeu visitar la seva pàgina web.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #122 - Maig 2024

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua