Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Maig 2024 - #122

Activitats Regulades i Programes en Protecció Civil

Lliurada a Abrera, Esparreguera i Subirats la cartografia de protecció civil del DUPROCIM al SITMUN

Diputació de Barcelona disposa de la cartografia de protecció civil que permet als ajuntaments accedir a la informació de les diferents capes dels riscos que s’incorporen al DUPROCIM i que han de servir per a la gestió de les emergències.

Els municipis subjectes a l’elaboració de plans de protecció civil municipal han de redactar un DUPROCIM. Aquest document determina la planificació de la protecció civil en l’àmbit del municipi i ha d’incloure tots els riscos que li afectin d’acord amb els diferents plans i amb l’estructura i el contingut mínim del Decret 155/2014, de 25 de novembre, pel qual s’aprova el contingut mínim per a l’elaboració i l’homologació dels plans de protecció civil municipals i s’estableix el procediment per a la seva tramitació conjunta.

Aquest fet fa que sigui més senzill per als municipis  la consulta i actualització del DUPROCIM i, a més, està disponible per a la ciutadania la informació sobre els recursos de què el municipi disposa en cas d’emergència com, per exemple, la ubicació dels centres d’acollida o els punts de subministraments de fundents i la informació pública dels elements vulnerables.

Durant el mes d’abril del 2024 han finalitzat els treballs d’integració de la cartografia del DUPROCIM d’Abrera, Esparreguera i Subirats al SITMUN, realitzats per l’Oficina d’Activitats Regulades i Programes en Protecció Civil de la Gerència de Serveis d’Habitatge, Urbanisme i Activitats.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #122 - Maig 2024

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua