Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Maig 2024 - #122

Cursos i jornades

Celebrat el curs Gestió en matèria d'Activitats Regulades

El primer trimestre d’enguany s’ha celebrat una altra edició presencial del curs Gestió en matèria d'Activitats Regulades amb un total de 15 hores, per formar al personal municipal i dedicat a l’àmbit de les activitats regulades.

En el curs s’ha tractat tot el cicle vital de les activitats: el seu naixement, implantació, modificacions, cessament  així com la seva disciplina i el règim sancionador al que estan sotmeses. S’ha fet una visió global de les activitats i des de totes les seves vessants.

Els ponents, Montserrat Escudé, Trini Capdevila i Xavier Silvestre, juristes experts i amb llarga trajectòria en la matèria, van exposar i debatre amb els participants, els diferents aspectes que intervenen en la gestió de les activitats posant de manifest que es un tema transversal i que cal la implicació d’àrees dels ajuntaments tals com urbanisme, desenvolupament econòmic, turisme i d’altres.

Aquest curs ja està consolidat a l’oferta formativa de l’Oficina d’Activitats Regulades i Programes en Protecció Civil i, edició rere edició, el nombre de sol·licituds supera sempre amb escreix les places disponible.

Els/les assistents han participat activament en la formació plantejant dubtes i qüestions reals del seu dia a dia, completant així la part teòrica de la formació amb la pràctica.

Durant el mes de novembre de 2024, està previst que es dugui a terme el curs d’actualització normativa en matèria d’activitats, el qual complementarà el curs ja realitzat i aprofundirà en la matèria de les activitats regulades.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #122 - Maig 2024

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua