Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Maig 2024 - #122

Cursos i jornades

Seminari web dedicat a l’activació dels Grups de treball de la Comunitat d’UDUs: Regulació i finançament

Des de la Comunitat d’urbanitzacions amb dèficits urbanístics es va organitzar una trobada virtual per activar els grups de treball.

La sessió, amb l’objectiu d’iniciar l’activitat dels grups de treball corresponents a la regulació i finançament de les urbanitzacions amb dèficits, juntament amb el grup de governança, que s’activarà properament, configuren els tres aspectes claus per fer front a la problemàtica d’aquesta tipologia de la baixa densitat.

El seminari web, desenvolupat en format telemàtic, va comptar amb l’assistència d’una trentena de tècnics i tècniques del món local. A través de dinàmiques participatives, es van identificar col·lectivament les qüestions específiques a abordar en cada grup de treball, però també es va concretar el seu funcionament.

És la quarta activitat de la Comunitat de Coneixement d’urbanitzacions amb dèficits  des de la seva activació al març de l’any 2023. La sessió s’ha estructurat en tres parts i ha estat dinamitzada per una consultora externa contractada a l’efecte. Al primer bloc, es van consensuar les qüestions que cal abordar pel grup de Regulació i la seva priorització, alhora que també es van aclarir quins serien els productes resultants preferents pel món local de la feina d’aquest grup. Al segon bloc, es va realitzar l’equivalent en relació al finançament. Finalment, al tercer i darrer bloc, es va consensuar la composició i funcionament d’ambdós grups de treball, en base a la qual el Servei d’Urbanisme concretarà una proposta de treball per iniciar la seva tasca de forma imminent.  

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #122 - Maig 2024

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua