Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Maig 2024 - #122

Cursos i jornades

Celebrat el curs d’Introducció a l’Acció Urbanística Local

Aquest curs d’Introducció a l’acció urbanística local ha ofert una aproximació als principis generals, als conceptes legals bàsics i als agents que intervenen en l’urbanisme, des de l’òptica dels ens locals.

El servei d’Urbanisme va iniciar l’oferta formativa de l’any 2024 amb la celebració del curs Introducció a l’acció urbanística local: Principis generals, agents i conceptes, amb l’objectiu de facilitar una aproximació a l’acció urbanística local des d’una perspectiva global i introductòria.

Al llarg de sis sessions de dues hores cadascuna i en format telemàtic, el curs ha abordat els elements essencials d’aquesta temàtica, els principis bàsics que la motiven, els agents presents en l’activitat urbanística, els conceptes tècnics i jurídics fonamentals i de quina manera aquestes matèries s’organitzen i executen en les corporacions locals. El curs té com a recolzament l’aula virtual, un repositori de documentació de gran utilitat tan per seguir les sessions com per la cerca d’informació del treball quotidià. L’acció formativa l’han seguit una cinquantena de tècnics i tècniques d’ajuntaments i altres entitats locals de la Demarcació i vol ser un curs introductori, no només per tècnics especialistes en l’àmbit de l’urbanisme. Per aquesta edició, s’ha comptant amb les ponències de més d’onze professionals, tan juristes com tècnics del món de l’administració local o de despatxos professionals. A la darrera sessió, s’ha celebrat una taula rodona composta per un alcalde, una secretària i una responsable tècnica municipal d’urbanisme.

Boletín: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Número de boletín: #122 - Maig 2024

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua