Maig 2022 - Núm. 193

 

Feminismes 
i Igualtat

Butlletí

Polítiques d'Igualtat

Donem suport als Plans LGTBI municipals i comarcals

Recentment, hem assistit a dos actes institucionals per la presentació i posada en marxa de Plans LGTBIs municipals i comarcals que amb comptat amb el nostre suport institucional, tant econòmic com tècnic, a través del Catàleg de Serveis.

En primer lloc, a Canet de Mar es va presentar el "I Pla Comarcal del Maresme per la Diversitat Afectiva, Sexual i de Gènere 2022-2025", que té com a finalitat ser el marc de referència de les polítiques LGTBI de la comarca, per aquells municipis de la comarca que no disposin del seu propi pla. I, per altra banda, a l'ajuntament de Terrassa, es va presentar el "Pla de Diversitat Afectiva Sexual i de Gènere 2022-2025".

Des de l’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social de la Diputació de Barcelona treballem en aquest mandat, des d’un nou marc conceptual i estratègic que situa la transversalitat i la interseccionalitat com enfocaments claus, per reforçar els drets de les persones LGTBI i impulsar polítiques per a la diversitat afectiva, sexual i de gènere en els ens locals per lluitar contra les discriminacions.

Boletín: Feminismes i Igualtat
Número de boletín: #193 - Maig 2022