Maig 2022 - Núm. 193

 

Feminismes 
i Igualtat

Butlletí

Polítiques d'Igualtat

Iniciem el Cercle de Comparació Intermunicipal de Serveis d’Igualtat

Enguany, amb la 1a edició del Cercle de Comparació Intermunicipal de Serveis d’Igualtat, comença una nova etapa de les eines d’avaluació i millora continua, que la Diputació de Barcelona posa a disposició dels serveis municipals d’igualtat per a millorar-ne la gestió.

La metodologia funciona amb un cicle de treball anual, on es recullen les dades, es calculen, comparen i analitzen els indicadors, alhora que es reuneixen els ajuntaments participants, per reflexionar i intercanviar experiències entorn dels resultats.

El Cercle ha estat impulsat per l’Oficina de Polítiques d’Igualtat, de l’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social i, el Servei de Programació de l’Àrea de Recursos Humans, Hisenda i Serveis Interns. En els dos primers talllers, que han començat a l'abril d'aquest any, hi participen catorze ens locals pioners en el desenvolupament de les polítiques d’igualtat, com són, Granollers, Hospitalet de Llobregat, Manresa, Mataró, Montornès del Vallès, Parets del Vallès, Sabadell, Sant Boi de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Sant Sadurní d’Anoia, Sitges, Terrassa i Vic/Osona. Més informació sobre els Cercles aquí.

Boletín: Feminismes i Igualtat
Número de boletín: #193 - Maig 2022