Novembre 2022 - Núm. 197

 

Feminismes 
i Igualtat

Butlletí

Destaquem especial

Jornada "Noves polítiques feministes per uns territoris lliures de violències masclistes"

La Jornada Noves polítiques feministes per uns territoris lliures de violències masclistes s’emmarca en el 25 de Novembre, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència masclista i vol mostrar, com cada any i al llarg de l’any, el compromís de l'Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social de la Diputació de Barcelona i dels municipis de la província amb l’abordatge de les violències masclistes i la promoció de la igualtat.

Enguany, aquesta jornada que es celebrarà el proper 1 de desembre del 2022 a on també vol presentar el Projecte Transformador “Xarxa de Territoris Lliures de Violències Masclistes”, que estem implementant des de l’any 2020 amb l’objectiu de crear, des d’una mirada integral i multidisciplinar, un conjunt de programes, serveis, recursos i actuacions que contribueixin a garantir i defensar un dret fonamental com és el de viure una vida lliure de violències masclistes.

En aquest marc, la jornada serà un espai per compartir reflexions, estratègies i eines per avançar cap a espais i comunitats segures. Partirà d’una conversa-reflexió que abordarà amb una mirada àmplia la necessitat d’apropiar-nos del concepte de seguretat incorporant la perspectiva de gènere en tot el seu significat, per aproximar-nos a experiències del territori, de la província i de fora, i proposar, a través d’un format de taller pràctic, eines d’autodefensa feminista en àmbits com el propi espai personal, l’espai digital i el comunitari. Més informació aquí

Boletín: Feminismes i Igualtat
Número de boletín: #197 - Novembre 2022