Gener 2023 - Núm. 199

 

Feminismes 
i Igualtat

Butlletí

Polítiques d'Igualtat

Bona acollida del curs “Lideratge en clau de gènere” adreçat a dones electes

El passat trimestre van tenir lloc les sessions del curs “Lideratge en clau de gènere” organitzat des del LAB Bonnemaison per l’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social. 

Des del LAB Bonnemaison s’aposta per promoure un model de lideratge amb perspectiva de gènere, transformador, humà, respectuós i responsable cap a les persones i el planeta, que treballi per transformar les estructures de poder i assolir l’equitat de gènere a les administracions, tant en la seva estructura i organització interna com en les seves polítiques públiques.

Aquest curs, que ha estat impartit per la docent Neus Andreu de l’entitat Fil a l’agulla, ha tingut com a objectiu facilitar el marc conceptual i les eines pràctiques per exercir un lideratge conscient feminista als ens locals. El curs, que ha tingut molt bona acollida amb un total de 50 dones electes de la província de Barcelona inscrites, també ha esdevingut un espai on les participants han pogut compartir un espai segur on intercanviar experiències i obstacles amb els que es troben com a dones electes, en un context masculinitzat com encara és el de la política.

Boletín: Feminismes i Igualtat
Número de boletín: #199 - Gener 2023