Gener 2023 - Núm. 199

 

Feminismes 
i Igualtat

Butlletí

Polítiques d'Igualtat

La nova Xarxa Punts Liles ja està en marxa a la província

L’any 2020 l'Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social va impulsar el projecte transformador Xarxa de Territoris Lliures de Violències Masclistes amb l’objectiu de  fomentar la “tolerància 0” davant de qualsevol manifestació de violència masclista.

Entre d’altres actuacions s’ha creat la Xarxa de Punts Liles que engloba dues vessants polítiques per a municipis de fins a 75.000 habitants, per una banda la dinamització d’espais públics d’oci (durant l’any 2022 s’han dinamitzat 92 punts liles) i per altra, l’acompanyament a la creació d'una xarxa d'establiments i d'equipaments municipals, tant públics com privats, que es vinculin en la lluita envers les violències masclistes als espais públics. Són comerços, equipaments esportius, sanitaris, culturals, etc. que formen part de la xarxa i actuen com a punts informatius i de referència per a la ciutadania, en quant a la prevenció i sensibilització vers les violències masclistes.

El passat mes de novembre es va inaugurar aquesta nova Xarxa Punts Liles a 24 municipis de la província de Barcelona. Més informació https://www.diba.cat/es/web/politiques-igualtat/punt-lila

Boletín: Feminismes i Igualtat
Número de boletín: #199 - Gener 2023