Febrer 2023 - Núm. 200

 

Feminismes 
i Igualtat

Butlletí

Convivència, Diversitat i Cicle de Vida

La plaça de les Termes: un espai de memòria i comunitat

L’ajuntament de Sabadell amb el suport de l’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social de la Diputació de Barcelona, està impulsant actuacions comunitàries al barri de les Termes. El passat dia 8 de febrer es va donar el tret de sortida al projecte "Memòria Viva" desenvolupat a la Plaça de Les Termes a Sabadell.

Un projecte que treballa per promoure la memòria històrica i enfortir les xarxes de relació, coneixement i respecte mutu del veïnatge d’aquest barri de Sabadell.

Diverses sessions de treball i tallers s’emmarquen en el projecte Memòria Viva. Per una banda, set sessions amb persones grans per tal de recollir-ne les  experiències i vivències al barri i a  la plaça. Per altra banda,  sis sessions més  amb joves de l’Institut de Secundària de les Termes on s’hi abordaran les vivències relacionades amb l’espai.

Finalment, es preveuen sessions d’intercanvi intergeneracional amb l’objectiu de poder compartir, de forma vivencial, aquest bagatge al barri.

El projecte es tancarà amb una festa a la plaça de les Termes en què s’hi desenvoluparan activitats diverses promogudes per les entitats i pel mateix veïnatge. I, també, la realització d’una ruta a peu pel barri elaborada de forma veïnal i guiada en format digital mitjançant codis QR.

Boletín: Feminismes i Igualtat
Número de boletín: #200 - Febrer 2023