Febrer 2023 - Núm. 200

 

Feminismes 
i Igualtat

Butlletí

Convivència, Diversitat i Cicle de Vida

Obert període de sol·licitud per a participar als Espais de millora de la pràxis professional

Us presentem dues noves edicions del programa de capacitació adreçat a professionals d’ens locals que promouen accions per a la cura de la infància i les seves famílies. 

Les capacitacions estan adreçades a professionals dels ens locals que realitzen prevenció i treballen amb una perspectiva dels Drets dels Infants, la cura, el benestar integral i un enfocament grupal i comunitari.  

 

 

Les capacitacions previstes pel 2023 son:

  • Conducció de grups de reflexió en parentalitat positiva

Es tracta de grups que s’organitzen en el sí de la comunitat, segurs i co-conduits per professionals. Són espais enfocats a la criança, l’educació, la relació i la comunicació en família i ampliar la xarxa comunitària.

Es parla des de la “capacitació-acció” ja que la capacitació s’organitza en dues fases: una primera fase de capacitació i la segona com a espai de reflexió i acompanyament a la pràctica grupal.

La primera fase tindrà una durada de 30 hores, es farà en format presencial i s’iniciarà a partir del 31 de maig, posteriorment es programarà la segona.

  • Espais multi-familiars (0-3 anys): tenir cura de la mà que bressola

Capacitació adreçada a professionals d’ens locals amb la qual aprendre com crear i acompanyar la implementació d’Espais Multifamiliars 0-3 anys i la seva conducció.

La capacitació té una durada de 40 hores presencials i inclou visites a serveis. Es preveu iniciar les sessions el maig del 2023 i finalitzar-les el novembre del mateix any.

Per a tenir més informació així com tramitar les inscripcions (obertes fins el 17 de març) es pot consultar la pàgina web

Boletín: Feminismes i Igualtat
Número de boletín: #200 - Febrer 2023