Març 2023 - Núm. 201

 

Feminismes 
i Igualtat

Butlletí

Polítiques d'Igualtat

Tancament de projectes del Catàleg lliurats al 2023

El mes de març s'han lliurat un total de cinc projectes tècnics, corresponents al Catàleg de l’any 2022. Aquests projectes han estat el resultat de diferents suports tècnics als municipis de Sant Salvador de Guardiola, Sant Climent de Llobregat, Sant Fruitós de Bages, Bigues i Riells del Fai i a Polinyà.

En concret s’han dut a terme assessoraments en l’àmbit de la igualtat de gènere, violències masclistes i diversitat sexual, afectiva i de gènere, a Sant Salvador de Guardiola i a Sant Climent de Llobregat on l’assessorament va consistir en donar tant els coneixements com les eines, per tal que la Comissió d’investigació vinculada al Protocol per a la prevenció i actuació davant de l’assetjament laboral, sexual o per raó de sexe del propi ens local, pogués donar una resposta adient, amb seguretat i ajustada a la norma davant de l’activació del Protocol intern.

També s’ha donat suport a través d’un assessorament tècnic a Sant Fruitós de Bages on primer es van conèixer les necessitats i es va veure quins projectes s’estaven desenvolupant en polítiques d’igualtat per així determinar el suport a concedir en els propers mesos. I l’últim a Bigues i Riells del Fai, que va consistir en donar les eines per tal que càrrecs electes i personal tècnic de l’Ajuntament, i entitats del territori puguin incorporar la mirada LGTBI en el futur Pla local d’igualtat de gènere del municipi de Bigues i Riells del Fai.

I en cinquè lloc, s’ha lliurat el Protocol de prevenció i abordatge de l’assetjament sexual i l’assetjament per raó de sexe, orientació sexual, identitat de gènere i expressió de gènere, en l’àmbit laboral de l’Ajuntament de Polinyà.

Boletín: Feminismes i Igualtat
Número de boletín: #201 - Març 2023