Maig 2023 - Núm. 202

 

Feminismes 
i Igualtat

Butlletí

Polítiques d'Igualtat

Oferim càpsules sobre Punts liles per a entitats i comissions de festes

En el marc del projecte transformador "Xarxa de Territoris Lliures de Violències Masclistes", es posen a l’abast d’entitats, comissions de festes i altre personal no municipal diferents càpsules formatives orientades a la prevenció de les violències masclistes i a aportar claus per la gestió i intervenció en els Punts liles.

En concret, a través del recurs Xarxa Punts liles ofert a municipis de fins a 75.000 habitants, ha ampliat la filosofia dels Punts Liles, diversificant la ubicació, el públic i els agents socials participants, amb l’objectiu de crear una xarxa territorial de municipis lliures de violències masclistes.

Les entitats i comissions de festes dels municipis tenen un paper molt rellevant en la vida dels municipis, participant en la planificació, organització, gestió i execució de la majoria d’esdeveniments, festes i actes municipals. Així, esdevé necessari que les entitats i comissions de festes posseeixin coneixements sobre l’abordatge de les violències masclistes.

Per tal de satisfer aquesta demanda, l’Àrea d’igualtat i Sostenibilitat Social organitza 3 edicions d’una càpsula formativa sobre Punts Liles adreçada especialment a entitats, comissions de festes i altre personal no municipal.

L’objectiu principal d’aquesta formació de 2 hores és facilitar eines per a la prevenció de les violències masclistes i aportar claus per la gestió i intervenció en els Punts liles.

Es poden realitzar inscripcions:

Boletín: Feminismes i Igualtat
Número de boletín: #202 - Maig 2023