32a. Escola d'Estiu - Núm. 203

 

Feminismes 
i Igualtat

Butlletí

AGENDA

Últims dies d’inscripcions per a la 32a Escola d’Estiu

Amb el lema ‘Innovem per a la transformació social’, del 3 al 7 de juliol tindrà lloc a l’Espai Francesca Bonnemaison la 32a Escola d’Estiu de l’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social. La trobada posarà el focus en la innovació social per explorar noves metodologies i models que ens puguin ser útils per transformar els nostres municipis cap a unes societat més justes i inclusives per a tothom.

Fins a 55 ponents diferents es donaran cita a la 32a Escola d’Estiu. Persones expertes d’universitats, de centres de recerca i innovació, d’entitats, d’ajuntaments de la província i d’altres administracions catalanes, estatals i europees... una selecció acurada dels ponents feta amb el convenciment que aportaran noves mirades i punts de vista diferents per abordar els elements clau que han de guiar la transformació social dels municipis de la província.

Serà una oportunitat per intercanviar experiències i reflexions entorn la garantia de drets com un dels elements bàsics de la transformació per aconseguir una societat més justa i inclusiva. També per reflexionar sobre el paper que juguen les administracions en la transformació dels serveis públics perquè siguin eficients i puguin respondre als nous reptes que planteja la societat. La tercera jornada se centrarà en la transformació de les persones i el seu benestar emocional amb una mirada de cicle de vida. I dijous girarà entorn l’accessibilitat i les oportunitats per aconseguir una transformació social inclusiva per a tothom que no deixi ningú enrere. Per últim, divendres, la reflexió serà sobre la transformació social per aconseguir unes comunitats més inclusives.

L’Escola d’Estiu combinarà el format presencial i en línia a través de conferències, taules rodones i tallers per poder treballar i compartir models, eines i recerques inspiradores que puguin guiar l’acció als municipis.

El tret de sortida a la 32a Escola d’Estiu el donaran l’actriu Carme Elías i l’actor Octavi Pujades. El diàleg ‘Fent visible l’invisible, la quotidianitat de les cures’ reflexionarà, des de l’experiència personal i íntima de l’esfera privada, entorn la necessitat de rebre cures al llarg de la vida i el paper clau que hi juguen les persones cuidadores. La cloenda de la 32a Escola d’Estiu anirà a càrrec de Laura Baena, fundadora del Club de las Malasmadres, sobre el repte de les polítiques públiques per aconseguir una conciliació real de la vida laboral i familiar.

Podeu consultar el programa de la 32a Escola d’Estiu i també fer la inscripció a les conferències, tallers i taules rodones que s’ajustin més a les vostres necessitats.

Boletín: Feminismes i Igualtat
Número de boletín: #203 - 32a. Escola d'Estiu