Desembre 2022 - #161
TwitterYoutube

CONAMA 2022. Les comunicacions tècniques d’Acció Climàtica

L’Àrea d’Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona ha presentat en aquesta edició de Conama vuit comunicacions cientificotècniques que recullen part del treball que s’està fent des de l'Àrea a favor del medi ambient i la sostenibilitat.

 

Les comunicacions són:

Comunitats locals d’energia en la província de Barcelona. Primers resultats del suport de la Diputació de Barcelona. Autors: Albert Vendrell i Carme Melcion, cap de secció de Suport a la gestió energètica local i tècnica de l’Oficina Tècnica de Canvi Climàtic i Sostenibilitat, respectivament.

El benzo(a)pirè, un contaminant a considerar. Autors: David Casabona i Yamila Bakali, cap i tècnica de l’Oficina Tècnica d’Avaluació i Gestió Ambiental, respectivament.

Governança col·lectiva en el disseny d’estratègies locals per a l’adaptació al canvi climàtic. LIFE CLINOMICS, un cas d’èxit. Autora: Núria Parpal, cap de la secció Planificació ambiental local de l’Oficina Tècnica de Canvi Climàtic i Sostenibilitat.

Involucrant joves en campanyes de prevenció de residus. Autora: Sara Batet, tècnica de l’Oficina Tècnica d’Educació i Promoció Ambiental.

Llegim el riu. Autors: Blanca Martínez de Foix i José Luis Herrera (et al), cap i tècnic de l’Oficina Tècnica d’Educació i Promoció Ambiental, respectivament.

M’agrada que els plans surtin bé. Estratègia de la Diputació de Barcelona en la planificació de l’educació ambiental als municipis i equipaments. Autors. Enric Coll i Gonçal Luna, cap de la secció d’Educació i Participació Ambiental i tècnic de l’Oficina Tècnica d’Educació i Promoció Ambiental, respectivament.

Promoció de la millora de la contaminació lumínica: casos d’èxit fruit de la col·laboració entre administracions. Autors: Sílvia Juncà, Pablo Cifuentes, Montse Solà (tècnics de l’Oficina Tècnica de Canvi Climàtic i Sostenibilitat) i Manuel García Gil (Generalitat de Catalunya)

Sense educació no hi ha transició (energètica). Autora: Sílvia Llimós, tècnica de l’Oficina Tècnica d’Educació i Promoció Ambiental.

Boletín: e-ambient
Número de boletín: #161 - Desembre 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

TwitterYoutube

C/ Comte d'Urgell, 187, Edifici del Rellotge, 2a planta
08036 Barcelona
gsma.accioclimatica@diba.cat
http://www.diba.cat/web/mediambient
Accés a tots els butlletins anteriors