Desembre 2022 - #161
TwitterYoutube

Governança

El 28 de febrer i l'1 de març de 2023, V Fòrum de Medi Ambient i Món Local

L’acte se celebrarà al Recinte del Centre de Congressos del TecnoCampus Mataró-Maresme i comptarà amb la participació de professionals reconeguts de l’escena nacional i internacional i experiències del món local i sectors vinculats amb l’activitat de l’Àrea d’Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona.  

 

L’Àrea d’Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona organitza el 28 de febrer i l'1 de març de 2023 el V Fòrum sobre medi ambient i món local, un esdeveniment que se celebra cada quatre anys amb l’objectiu d’establir-se com un punt de trobada entre tots els agents públics i privats de l’àmbit de la sostenibilitat, i, en especial, per posar en valor la feina realitzada des del món local i des de la Diputació de Barcelona.  

Al llarg d’aquests dos dies, el Fòrum oferirà un gran ventall d’experiències en diversos formats com són ponències inspiradores, grups de treball i espais d’intercanvi en itineraris temàtics amb dinàmiques de participació i tota mena de materials comunicatius sobre projectes ambientals d’interès. 

Cinquè fòrum de medi ambient i món local

 

El V Fòrum s’estructurarà entorn de diverses activitats dividides en tres itineraris temàtics sobre àmbits de gran actualitat com són la transició energètica i l’acció climàtica, la naturalització de les ciutats i pobles i reptes socioambientals de l’Europa del segle XXI. Els àmbits escollits formen part de la visió de la Diputació de Barcelona dins el paraigua global de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides, el Pacte d’Alcaldies pel Clima i l’Energia així com iniciatives pròpies de l’administració com el projecte transformador Renovables 2030 i el Pla Clima. Aquestes últimes es projecten i es conceben com a conclusions i respostes de cara als reptes climàtics del futur. 

A part dels itineraris temàtics, el V Fòrum inclourà diversos esdeveniments plenaris: inauguració i cloenda, trobada de municipis Renovables 2030, Assemblea general de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i visites guiades a equipaments i projectes ambientals de la ciutat de Mataró i entorn. 

El V Fòrum de medi ambient i món local preveu l'assistència presencial de més de 300 delegats i delegades, entre els quals una gran part dels alcaldes i dels regidors dels 311 municipis de la província així com entitats i empreses del sector. Es tracta de la 5a edició d'un certamen que també presenta una pinzellada sobre l'acció política i gestora de l’Àrea d’Acció Climàtica durant el Pla de mandat.  

 


Al web del Fòrum trobaràs tota la informació actualitzada.

Inscripcions obertes! Inscriu-t'hi!

Boletín: e-ambient
Número de boletín: #161 - Desembre 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

TwitterYoutube

C/ Comte d'Urgell, 187, Edifici del Rellotge, 2a planta
08036 Barcelona
gsma.accioclimatica@diba.cat
http://www.diba.cat/web/mediambient
Accés a tots els butlletins anteriors