Butlletí del Servei de Premsa, Publicitat i Xarxes socials - #11. Desembre 2023

Presentació

La Diputació de Barcelona aprova el Catàleg de serveis 2024, que té una dotació pressupostària de prop de 170 milions d'euros

El Catàleg de serveis 2024 ofereix als ajuntaments 374 recursos, de caire tècnic, econòmic o material

El Catàleg de serveis 2024 ofereix als ajuntaments 374 recursos, de caire tècnic, econòmic o material

La Diputació de Barcelona ha aprovat, en la sessió plenària ordinària del mes de desembre, celebrada aquest dijous, dia 21, el Catàleg de serveis per a l’any 2024, que té una dotació pressupostària inicial de 168.353.783 €, xifra que s’incrementa en 38,8 milions d’euros respecte al Catàleg de 2023 (+30%) i que permetrà que tingui el pressupost més elevat de totes les seves edicions. Més informació [+].

Durant el 2024 la Diputació oferirà un conjunt de 374 recursos que perquè els governs locals de la província puguin oferir a la població uns serveis públics de qualitat, amb independència del municipi on visqui. El nou Catàleg donarà resposta a les necessitats i reptes que els governs locals han d’afrontar en l’inici d’aquest nou mandat, com són els serveis i projectes locals relacionats amb les persones, el desenvolupament territorial i la lluita contra la sequera.

El Catàleg de serveis és una de les tres principals branques que integren el Pla de cooperació Xarxa de Governs Locals, de forma conjunta amb el Programa general d’inversions, que s’aprovarà durant els primers mesos del 2024, i els programes específics.

Boletín: @AjuntamentsDIBA
Número de boletín: Butlletí del Servei de Premsa, Publicitat i Xarxes socials - #11. Desembre 2023

 
 

Servei de Premsa, Publicitat i Xarxes Socials
Àrea de Presidència
Diputació de Barcelona
Rambla de Catalunya, 126
08008 Barcelona

https://www.diba.cat/web/el-diari
a/e:butlleti_ajuntaments@diba.cat

 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat