Butlletí Servei de Teleassistència
gener de 2018 - #9

Novetats

Els professionals dels serveis socials municipals ja poden inscriure’s en les sessions formatives del model de Resposta Eficient en Teleassistència

La jornada que l’Àrea d’Atenció a les Persones va fer el 28 de febrer sobre el nou model d’atenció que des del Servei Local de Teleassistència i que s’ha posat en marxa enguany, ha donat com a resultat la sol·licitud de diverses sol·licituds per aprofundir i conèixer amb més detall aquesta nova perspectiva de prestació del servei.

Per aquest motiu, des del Servei Local de Teleassistència s’han organitzat unes sessions de formació per als professionals referents dels Serveis Socials municipals a les dependències de l’empresa prestadora del servei Tunstall Televida (c/Llacuna 161 planta 4a local D, Barcelona) que tractaran sobre el nou model centrat en la persona basat en el sistema de Resposta Eficient en Teleassistència (RET). 

Aquesta formació serà impartida per les supervisores de coordinació de zona i és per això que s’ha proposat diverses dates per tal que cada referent de territori pugui escollir aquella que més s’ajusti a la seva disponibilitat. Les sessions s’aprofitaran també per resoldre dubtes sobre el servei. 

En aquestes sessions s’aprofitarà per presentar la Guia per a professionals que s’ha elaborat per disposar del contingut relacionat amb aquesta nova metodologia de prestació de servei.

Des del Servei Local de Teleassistència volem animar als professionals a inscriure’s en aquestes sessions per aprofundir en aquest nou model, resoldre dubtes o realitzar qualsevol tipus de consulta o aportació. 

Butlletí: Servei Local de Teleassistència
Número de butlletí: #9 - gener de 2018

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de Vida i Comunitat
Servei Local de Teleassistència
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
08035 Barcelona
benestar@diba.cat
www.diba.cat/teleassistencia

 
 

Twitter de BenestarYoutube de Benestar Comunitat virtual de Benestar