Butlletí Servei de Teleassistència
gener de 2018 - #9

Dispositius

Actualització de requeriments tècnics clau per disposar de servei de teleassistència que cal recordar a les persones usuàries

© Josep Cano/Diputació de Barcelona

© Josep Cano/Diputació de Barcelona

Per gaudir del Servei Local de Teleassistència s’ha de comptar amb una línia telefònica al domicili (fixa o mòbil) la qual permetrà que es pugui connectar l’equip de teleassistència domiciliària. 

Aquest aspecte és clau ja que abans era necessari disposar d’una línia telefònica fixa i ara amb els avenços tecnològics, el servei s’amplia per adaptar-se a diferents opcions tecnològiques. 

S’ha de tenir en compte però que els elements de connexió varien en funció de la línia de telefonia que tingui contractada la persona usuària i que la tecnologia mòbil resulta més inestable que la fixa, modalitat tecnològica que es recomana des del servei. En aquest document informatiu sobre requeriments tècnics podreu trobar les claus per conèixer-los així com les especificitats de la teleassistència GSM.

Cal recordar que abans de canviar de companyia telefònica o de modalitat tecnològica és imprescindible que es contacti amb el personal del servei de teleassistència perquè confirmi que la nova companyia telefònica o tecnologia és compatible amb el servei.

En cas de necessitar informació i/o sempre que es detecti qualsevol anomalia en el funcionament dels aparells s’ha de comunicar al personal del Servei Local de Teleassistència, per mitjà d’una trucada de telèfon al 901 110 901, prement el botó vermell del penjoll o bé a través del propi terminal. Els professionals informaran sobre els models més adients compatibles amb al Servei Local de Teleassistència

Butlletí: Servei Local de Teleassistència
Número de butlletí: #9 - gener de 2018

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de Vida i Comunitat
Servei Local de Teleassistència
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
08035 Barcelona
teleassistencia@diba.cat
www.diba.cat/teleassistencia

 
 

Twitter de BenestarYoutube de Benestar Comunitat virtual de Benestar