Butlletí Bibliosfera
novembre 2023 - #175

Agenda

8a Trobada de Clubs de Lectura

Més de mil lectors assistiran els propers 22 i 23 de novembre a la representació de l’obra "Instruccions per fer-se feixista". L'actriu Mercè Aránega es fica a la pell, el pensament i la denúncia escrita per l’activista italiana Michela Murgia en aquesta obra adaptada per Sergi Pompermayer i dirigida per Miquel Gorriz.

Dates: 22 i 23 de novembre
Hora: 19.30 h.
Lloc: Teatre L'Artesà
Adreça: Carrer del Centre, 33. El Prat de Llobregat

Es tracta de la vuitena trobada dels clubs de lectura de la Xarxa de Biblioteques Municipals, que anteriorment ja havien assistit a les representació de l’obra "Aloma" de Dagoll Dagom; a un concert de Raimon; a l'obra "Adreça desconeguda", dirigida per Lluís Homar; a "Stockmann", una adaptació lliure d'"Un enemic del poble", d'Henrik Ibsen,“El test” de Jordi Vallejo,“Els tres aniversaris”, a partir d’un text de Rebekka Kricheldorf i dirigit per Jordi Prat i Coll i "Una ilíada”, dirigida per Juan Carlos Martel.

El periodista Albert Om conduirà aquest acte dedicat a tots els clubs de lectura de biblioteques d’arreu de la demarcació de Barcelona.

La Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona compta amb més de set-cents clubs de lectura, dedicats a gèneres i temes diversos com novel·les en diversos idiomes, la novel·la negra, la poesia, el cinema d'autor o la gastronomia, entre altres.

Més informació:

Butlletí: Bibliosfera
Número de butlletí: #175 - novembre 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Cultura
Gerència de Serveis de Biblioteques
Comte d'Urgell, 187
08036 Barcelona
934 022 241
El Bibliosfera al web