Butlletí Bibliosfera
març 2024 - #179

Destaquem

Mou fitxa, debatent el joc de taula a la biblioteca

Un centenar de professionals de la Xarxa de Biblioteques Municipals van poder gaudir d’una dinàmica dirigida pel director del Festival de Jocs de Taula DAU Barcelona, Oriol Crespo, durant el fòrum comunitatXBM “Mou fitxa. El joc de taula a les biblioteques”. La trobada que va tenir lloc l’1 de març al CERC va servir per generar un espai de treball i discussió al voltant del joc de taula a les biblioteques públiques.

Actualment el joc de taula és una manera d’oci per totes les edats que va més enllà de l’àmbit lúdic, superant el marc mental on els jocs de taula són una activitat lúdica pels infants. El joc de taula és un producte cultural de primer ordre que es fa servir en diversos projectes més enllà de la diversió per sé.

La incorporació d'una oferta de joc a la biblioteca representa una finestra d’oportunitat que planteja interrogants sobre el funcionament del servei la gestió interna del treball i la interacció intern i la relació amb els usuaris. És en aquest context on neix el projecte “Mou fitxa. El joc de taula a les biblioteques” amb l’objectiu d’identificar els paràmetres i elements claus necessaris per establir un model de gestió i prestació de serveis comú a les biblioteques de la XBM.

Butlletí: Bibliosfera
Número de butlletí: #179 - març 2024

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Cultura
Gerència de Serveis de Biblioteques
Comte d'Urgell, 187
08036 Barcelona
934 022 241
El Bibliosfera al web