Butlletí Bibliosfera
març 2024 - #179

Destaquem

Les Biblioteques de Mataró posen en marxa un nou repte de lectura

El repte proposa al públic lector llegir 10 llibres de 10 categories en 10 mesos. Cada categoria correspon a un tema de lectura diferent. L’objectiu és ampliar horitzons descobrint nous autors i gèneres i interpretant les categories que es proposen tan àmpliament com es vulgui. El repte està vigent des de l’1 de març fins al 16 de desembre de 2024 i es sortejaran tres paneres culturals entre totes les persones inscrites que aconsegueixin completar el repte!

Es pot començar per la categoria que es prefereixi i anar completant el repte en l’ordre que cada participant esculli.  Per participar es pot fer la inscripció al formulari que es pot trobar a la pàgina web del repte. A les tres biblioteques de la ciutat els lectors trobaran durant tot l’any un espai dedicat al repte de lectura amb una de les categories destacades cada mes i una exposició de llibres.

A més, a la web del repte els lectors hi trobaran vídeos, recomanacions de llibres en format físic i digital i guies de lectura, entre altres recursos, per a cada categoria. El personal de les biblioteques també ajudarà als lectors a triar un títol. I a través de l’Instagram (@bibliosmataro) els participants podran recomanar lectures i intercanviar comentaris amb l’etiqueta #matarodellibres i anar seguint totes les novetats relacionades amb el repte.

Més informació:

Boletín: Bibliosfera
Número de boletín: #179 - març 2024

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Cultura
Gerència de Serveis de Biblioteques
Comte d'Urgell, 187
08036 Barcelona
934 022 241
El Bibliosfera al web