Butlletí Bibliosfera
maig 2024 - #181

Destaquem

La Biblioteca Manuel de Pedrolo celebra els seus 25 anys

La Biblioteca Manuel de Pedrolo de Sant Pere de Ribes va celebrar aquest mes d’abril el seu 25è aniversari amb diverses activitats, com presentacions de llibres, clubs de lectura o activitats per a infants, coincidint també amb la diada de Sant Jordi. Juntament amb la Biblioteca Josep Pla, la Manuel de Pedrolo dona servei bibliotecari a aquest municipi del Garraf.

Aquesta primavera també han celebrat els seus 25 anys la Biblioteca del Casino de Manresa i les Biblioteques de Piera i Igualada. Per molts anys a totes!

L’equipament cultural ribetà es va inaugurar el 25 d’abril de 1999 i per preparar aquest aniversari la biblioteca va estar tancada durant la darrera setmana de març, coincidint amb la Setmana Santa, per enllestir detalls i fer millores a les instal·lacions. Durant la jornada commemorativa es va fer un concert d’aniversari de l’acordionista i cantant Carles Belda. L’acte també va incloure la presentació del cartell del MonoXics, la proposta d’activitats per a la canalla del festival Monocicle, que enguany se celebrà del 6 al 9 de juny a l’entorn del Castell.

Més informació:

Butlletí: Bibliosfera
Número de butlletí: #181 - maig 2024

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Cultura
Gerència de Serveis de Biblioteques
Comte d'Urgell, 187
08036 Barcelona
934 022 241
El Bibliosfera al web