Butlletí l'Aparador
15 de febrer de 2016 - #109

Notícies

Trobada Diputació de Barcelona amb l'ajuntament de Vilassar de Mar

Moment de la reunió

Moment de la reunió

El darrer 27 de gener, la diputada de Salut Pública i Consum, Laura Martínez Portell, va rebre a l'alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot Trias, per analitzar la situació de les línies de col·laboració institucional.

Hi van assistir el cap d'àrea de serveis personals, Rafael López i el tècnic Oriol Contreras de l'ajuntament, i la cap del Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació, Sònia Gutierrez.

En els darrers anys, l'Ajuntament de Vilassar de Mar ha fet un important esforç formatiu desenvolupant activitats adreçades al personal de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà –OAC-, als treballadors socials i a la policia local.  També ha promogut l'educació en consum a centres educatius amb diferents tallers de sensibilització.

Un dels temes tractats, de més importància, va fer referència al compliment de la directiva europea sobre Mediació i es va informar que, per atendre les necessitats dels municipis sobre la qüestió, es preveu elaborar un projecte en funció del que s'aprovi en el proper Pla de Mandat.

Vilassar de Mar és un dels municipis que ha realitzat més campanyes d'inspecció informatives adreçades al comerç, les quals ja han estat sol·licitades; també han demanat més accions de sensibilització de les assignades anualment.

La reunió també va servir perquè la Diputada lliurés en mà l'informe de la darrera campanya d'inspecció realitzada "Zones comercials".

Butlletí: L'Aparador
Número de butlletí: #109 - 15 de febrer de 2016

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Suport a les Polítiques de Consum

Gerència de Serveis de Salut Pública i Consum
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública

Passeig Vall d'Hebron, 171 Llars Mundet - Ed. Serradell
08035 Barcelona
Tel. 934 022 143
Fax 934 049 193
sspc.laparador@diba.cat
web de consum