Butlletí l'Aparador
19 de desembre de 2016 - #119

Notícies

Trobada de regidors per establir les línies mestres de la formació als electes

Font: SSPC

Font: SSPC

A la darrera Assemblea de la Xarxa Local de Consum (XLC) es va aprovar la segona fase del Pla Estratègic que, entre altres acords, proposa "donar més impuls a l'acció de formació d'electes i a l'organització de fòrums temàtics o territorials".  

Per donar resposta a aquest mandat, a la darrera reunió de la Comissió Coordinadora de la XLC es van crear dos grups de treball de la Comissió dinamitzats per la Universitat Autònoma de Barcelona.


El darrer 13 de desembre, es va reunir el primer grup per analitzar les enquestes realitzades l'any 2015 a personal tècnic i electe, establiments amb inspecció de consum i persones que han utilitzat els serveis de reclamació i consulta en matèria de consum, prestats per la Diputació de Barcelona. L'objectiu del grup és extreure propostes de treball a desenvolupar per presentar-les a l'Assemblea de 2017.Imatge segona sessió de treball

Divendres, 16 de desembre, es va reunir el segon grup per estudiar les necessitats formatives dels electes amb responsabilitat en matèria de consum, revisar les eines ja existents i estudiar quina capacitat d'incidència poden tenir en les polítiques de consum dels ens locals. L'objectiu és dissenyar sessions de formació abans de l'esmentada Assemblea.

Butlletí: L'Aparador
Número de butlletí: #119 - 19 de desembre de 2016

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Suport a les Polítiques de Consum

Gerència de Serveis de Salut Pública i Consum
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública

Passeig Vall d'Hebron, 171 Llars Mundet - Ed. Serradell
08035 Barcelona
Tel. 934 022 143
Fax 934 049 193
sspc.laparador@diba.cat
web de consum