Butlletí l'Aparador
19 de desembre de 2016 - #119

Notícies

Un nou curs sobre els serveis d’atenció als clients d’empreses

Font: SSPC

Font: SSPC

L’any passat, des del Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació de Barcelona i l’Agència Catalana del Consum de la Generalitat de Catalunya es va iniciar amb el curs La gestió de les reclamacions als serveis d’atenció als clients de les grans empreses de telefonia i d’internet una nova línia de cursos sobre els serveis d’atenció als clients de les empreses. 

L’objectiu principal a assolir era establir nous canals de comunicació i col·laboració entre les empreses i els serveis públics de consum. Aquest any s'ha seguit dedicant el curs a les empreses de comercialització d’electrodomèstics i electrònica.

Les empreses que han participat han estat: Vodafone-Ono, Orange-Jazztel, Yoigo i Movistar en l'edició dedicada a les telecomunicacions i Fnac, Media Markt i El Corte Inglés en la darrera.

Ambdós cursos han estat molt ben valorats per l’alt nombre d’assistents, procedents dels serveis públics de tota Catalunya i sobretot de la demarcació de Barcelona. S’ha assolit l’objectiu de millorar la relació entre els serveis d’atenció al client d’aquestes empreses i els serveis públics de consum, amb l'augment de la millora del servei prestat als seus clients i als usuaris de les oficines d’informació als consumidors. Podem concretar que les empreses han facilitat contactes per a l’atenció de reclamacions procedents de serveis públics de consum i que s’ha intercanviat informació sobre el tractament de les reclamacions a les empreses i a l’Administració.


Vista general dels assistents.

Boletín: L'Aparador
Número de boletín: #119 - 19 de desembre de 2016

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Suport a les Polítiques de Consum

Gerència de Serveis de Salut Pública i Consum
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública

Passeig Vall d'Hebron, 171 Llars Mundet - Ed. Serradell
08035 Barcelona
Tel. 934 022 143
Fax 934 049 193
sspc.laparador@diba.cat
web de consum