Butlletí l'Aparador
28 de febrer de 2023 - #187

Xarxa Local de Consum

Jornada de presentació de les activitats de sensibilització en matèria de consum responsable

El 15 de febrer es va celebrar la sessió de treball "Activitats de sensibilització en matèria de consum responsable", per donar a conèixer als ens locals l’oferta que poden sol·licitar i que tenen disponible en matèria de consum i que ofereix l’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social de la Diputació de Barcelona.

Va donar la benvinguda la Sra. Guida Obrador Solé, gerenta dels Serveis de Salut Pública i Consum de l’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social de la Diputació de Barcelona. 

A continuació, es va presentar la conferència marc “La component lúdica de les activitats de sensibilització” a càrrec del Sr. Oriol Ripoll, de “Jocs al segon”.

Seguidament, es va fer una breu presentació del contingut del catàleg i les novetats ofertes al 2023, que abasten des d’activitats educatives en primària i secundària (en forma de tallers i jocs), com les dirigides a diferents col·lectius socials (gent gran, discapacitats, mercats, ...) i la nova exposició Consum Conscient. Els continguts són diversos i es tracten temes com els requisits mínims a l’hora d’anar a comprar, les relacions amb entitats financeres, els subministraments de la llar (aigua, gas, llum), etc.  Els ajuntaments presents van fer la seva aportació sobre les activitats realitzades en els seus municipis i es va obrir un torn de preguntes i consultes.

Finalment, es van presentar i valorar mitjançant un formulari, les darreres activitats de sensibilització del Servei de Suport a les Polítiques de Consum incorporades en el catàleg de serveis.

Butlletí: L'Aparador
Número de butlletí: #187 - 28 de febrer de 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Suport a les Polítiques de Consum

Gerència de Serveis de Salut Pública i Consum
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública

Passeig Vall d'Hebron, 171 Llars Mundet - Ed. Serradell
08035 Barcelona
Tel. 934 022 143
Fax 934 049 193
sspc.laparador@diba.cat
web de consum