Butlletí l'Aparador
24 de juliol de 2023 - #191
Go top

Portada

Us presentem en aquest butlletí les noves publicacions de l’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social. Algunes ja estan disponibles a la Llibreria de la Diputació de Barcelona, les altres ho estaran aviat.

Go top

Materials d'interès

En el marc del Projecte Transformador "Cap a un nou sistema públic de cures en la comunitat", l’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social de la Diputació de Barcelona ha publicat set documents que pretenen contribuir a repensar el model d’atenció a les cures des d’una perspectiva transformadora que incideixi en una major igualtat, corresponsabilitat i sostenibilitat social.

El marc conceptual del projecte "Barris i Comunitats: motors de transformació social" aprofundeix en la comprensió de les dinàmiques socials urbanes des de la perspectiva de la política social i planteja els reptes del model de governança democràtica territorial.

Amb l’objectiu d’implementar un nou model de polítiques locals per a la garantia d’ingressos i la cobertura de necessitats bàsiques de la ciutadania, el projecte transformador "Dret a uns ingressos bàsics" ha iniciat un procés de recerca i debat que s’ha concretat, en tres publicacions.

El projecte transformador "Xarxa de Territoris Lliures de Violències Masclistes" ha fet una anàlisi de les polítiques de prevenció i atenció a les violències masclistes a Europa per explorar noves estratègies municipals.

Per mirar de millorar la salut i el benestar en la infància i l’adolescència des d’una perspectiva de gènere i interseccional, el projecte transformador "Infància i adolescència: del risc a la igualtat, la salut i el benestar" ha generat diferents documents per d’identificar les necessitats d’aquest col·lectiu i, a la vegada, proporcionar eines als professionals i famílies per acompanyar un desenvolupament positiu de l’adolescència.

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Suport a les Polítiques de Consum

Gerència de Serveis de Salut Pública i Consum
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública

Passeig Vall d'Hebron, 171 Llars Mundet - Ed. Serradell
08035 Barcelona
Tel. 934 022 143
Fax 934 049 193
sspc.laparador@diba.cat
web de consum