Butlletí l'Aparador
24 de juliol de 2023 - #191

Materials d'interès

L’abordatge europeu de les violències contra les dones i les respostes des de l’àmbit local

El projecte transformador "Xarxa de Territoris Lliures de Violències Masclistes" ha fet una anàlisi de les polítiques de prevenció i atenció a les violències masclistes a Europa per explorar noves estratègies municipals.

L’estudi "L’abordatge europeu de les violències contra les dones: intervencions i respostes des de l’àmbit local" (aviat a la Llibreria) aporta una visió global a escala europea davant els feminicidis a la vegada que dona a conèixer diferents estratègies municipals per abordar-les, des de les polítiques d’informació i sensibilització fins a les d’atenció i recuperació. El document dona visibilitat a les estratègies d’intervenció que operen en els diferents països i fa una anàlisi comparativa per contribuir-ne a la millora.

El projecte transformador "Xarxa de Territoris Lliures de Violències Masclistes" vol contribuir a garantir i defensar un dret fonamental com és viure una vida lliure de violències masclistes a través de crear, des d’una mirada integral i multidisciplinària, un conjunt de programes, serveis, recursos i actuacions. Esperem que la lectura sigui del vostre interès i, sobretot, útil per contribuir a repensar els programes d’atenció a les violències masclistes dels municipis de la província de Barcelona.

Butlletí: L'Aparador
Número de butlletí: #191 - 24 de juliol de 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei de Suport a les Polítiques de Consum

Gerència de Serveis de Salut Pública i Consum
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública

Passeig Vall d'Hebron, 171 Llars Mundet - Ed. Serradell
08035 Barcelona
Tel. 934 022 143
Fax 934 049 193
sspc.laparador@diba.cat
web de consum