Butlletí Cultura Emprenedora
Curs 2022-2023-octubre

Actualitat

Comença la formació de professorat i equips tècnics

El 3 d’octubre va començar la dotzena edició de la formació per a professionals de nova incorporació al CuEmE. S’hi han inscrit 239 persones de 69 municipis: 210 docents i 29 tècnics municipals. Un any més la formació es fa virtualment i està reconeguda pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Els docents que compleixin tots els requisits de certificació (haver assistit al 100% de les sessions virtuals grupals i haver dut a terme les dues activitats avaluatives) rebran una acreditació de 20 hores. 

La formació d’enguany incorpora algunes novetats en resposta a demandes fetes per participants en edicions anteriors:

  • Es diferencien dos itineraris per destinataris: un de 20 hores adreçat al professorat, i un de 10 hores adreçat al personal tècnic. El segon itinerari pretén que el personal tècnic conegui el projecte educatiu que desenvolupen els docents a l’aula, per poder-los acompanyar des de l’ens local. Tot i que a la formació es treballen l’estratègia local i els recursos per implementar-la, cal recordar que l’ens local disposa del suport de l’assistència tècnica del programa que li oferirà el que necessiti per dissenyar-la i dur-la a terme.
  • Es disminueix el nombre de sessions grupals: en l’itinerari per a professorat estan programades tres sessions grupals i en el de personal tècnic una. Recordem que per obtenir l’acreditació, és imprescindible assistir a totes les sessions grupals. En cas que no pugueu assistir a alguna de les sessions programades, cal que ho comuniqueu a l’equip de formadores per buscar una data alternativa.
  • Es reformulen les activitats d’autoaprenentatge i d’avaluació: s’han dissenyat nous materials formatius més dinàmics i que potencien l’autoaprenentatge. 

La formació finalitzarà el 31 de març de 2023.

Butlletí: Cultura emprenedora a l’escola - CuEmE
Número de butlletí: #12 - Curs 2022-2023-octubre

 
     

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Educació
Àrea d'Educació
Diputació de Barcelona
C/ Comte d'Urgell, 187
Escola Industrial - Edifici del Rellotge, 1a planta
08036 Barcelona
Tel. 934 022 263
 

Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació
Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme
Diputació de Barcelona
Travessera de les Corts, 11-159
Recinte Maternitat - Pavelló Mestral
08028 Barcelona
Tel. 934 022 817

X