Butlletí Cultura Emprenedora
Curs 2022-2023-octubre
Anar a dalt

A fons

 

Les vostres avaluacions ens ajuden a continuar millorant el CuEmE

 
  Font: Ajuntament de Collsuspina

Font: Ajuntament de Collsuspina

 

Comencem curs mantenint totes les coses que ens heu comentat que funcionen i incorporant algunes de les vostres demandes. A finals del curs passat, vam enviar i recollir més de 5.800 qüestionaris procedents d'ens locals, escoles, alumnes i famílies. Durant el mes de setembre, hem retornat a cada ens local la informació recollida del seu territori i de les seves escoles, amb les valoracions quantitatives i qualitatives dels equips directius, mestres, alumnes i famílies per tal que cada escola pugui conèixer també les opinions de la seva comunitat educativa. 

 
Anar a dalt

Actualitat

 

Jornada CuEmE: «La creativitat com a estratègia per a la sostenibilitat»

 
  Jornada de posada en marxa del curs 2022-23

Jornada de posada en marxa del curs 2022-23

 

La jornada CuEmE d’aquest nou curs 2022-2023, que se celebrarà dijous vinent 20 d'octubre a les 11.30 h, està dedicada a la creativitat, entesa com una estratègia privilegiada per encarar els reptes socials, mediambientals i econòmics que tenim com a societat. Hem preparat una jornada en línia per reflexionar sobre com acompanyar-la i impulsar-la des de les escoles amb el suport de tot l’entorn. I, tal com ens heu demanat en edicions anteriors, hem reservat un espai ampli per conèixer les experiències que esteu desenvolupant des del territori.

 
 

Les aliances del CuEmE

 
  Taller de publicitat a Begues

Taller de publicitat a Begues

 

Comencem el nou curs i la planificació dels diferents tallers i visites a les aules de les diferents cooperatives. Recordeu que teniu a la vostra disposició diferents propostes d'agents externs amb els quals podeu comptar i  enriquir l’experiència de les cooperatives. Al web del CuEmE podeu trobar la proposta de col·laboració de cada entitat i les seves dades de contacte. 

 
 

Comença la formació de professorat i equips tècnics

 
 

 

El 3 d’octubre va començar la dotzena edició de la formació per a professionals de nova incorporació al CuEmE. S’hi han inscrit 239 persones de 69 municipis: 210 docents i 29 tècnics municipals. Un any més la formació es fa virtualment i està reconeguda pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Els docents que compleixin tots els requisits de certificació (haver assistit al 100% de les sessions virtuals grupals i haver dut a terme les dues activitats avaluatives) rebran una acreditació de 20 hores. 

 
 

Els tècnics del CuEmE tornarem a trobar-nos presencialment a la comunitat de pràctica!

 
 

 

Reprenem la comunitat de pràctica en format presencial. Serà el dimarts 29 de novembre d'11 h a 13 h a l’edifici Garbí del recinte de la Maternitat. En cas de voler assistir-hi, cal enviar un correu a cueme@diba.cat i confirmar-hi l’assistència. El títol de la sessió és «La coeducació en el marc del CuEmE, què podem fer els ens locals?» i treballarem sobre les accions que podem emprendre els ens locals per acompanyar les escoles en la posada en pràctica dels valors coeducatius en el marc del programa.

 
Anar a dalt

El kit CuEmE

 

L'espai web amb material didàctic que facilita el desenvolupament del programa a l’aula

 
 

 

Ara que iniciem un nou curs, és un bon moment per recordar que teniu a la vostra disposició el Kit CuEmE, eina digital que conté un recull de recursos per donar suport a professorat, personal dels ens locals i alumnes. Hi trobareu diferents recursos que us ajudaran a planificar l’inici del projecte. La primera eina que volem destacar és un tutorial per ajudar tothom que ho necessiti a navegar pels diferents espais del portal, que recomanem especialment a tot el professorat i personal tècnic que s’ha incorporat aquest curs al programa.

 
Anar a dalt

En el butlletí vinent parlarem de…

La jornada de posada en marxa i del desenvolupament del projecte durant el primer trimestre de curs

Recuperarem els continguts més significatius exposats durant la jornada i us recomanarem les eines del Kit CuEmE per treballar les primeres fases del projecte.

A més, publicarem una selecció de diferents experiències d'escoles i municipis que anirem recollint en les setmanes vinents. Recordeu que si voleu compartir l'activitat del CuEmE al vostre municipi, ens la podeu enviar des d'aquest formulari.

 
     

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Educació
Àrea d'Educació
Diputació de Barcelona
C/ Comte d'Urgell, 187
Escola Industrial - Edifici del Rellotge, 1a planta
08036 Barcelona
Tel. 934 022 263
 

Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació
Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme
Diputació de Barcelona
Travessera de les Corts, 11-159
Recinte Maternitat - Pavelló Mestral
08028 Barcelona
Tel. 934 022 817

X