Butlletí Cultura Emprenedora
Curs 2021-2022 -octubre

El kit CuEmE

El Kit CUEME t'ajuda

A la plataforma KitCueme, trobareu diferents recursos que us ajudaran en aquesta primera fase d'inici del projecte. Per als tècnics i tècniques municipals, el Kit us ofereix una eina per treballar el suport a l’aula dins de l’estratègia local. A les escoles, el professorat té accés a una proposta per planificar el treball transversal al llarg de tot el curs i l’alumnat trobarà una representació visual amb les principals característiques del projecte que facilitarà la seva comprensió.

El recurs Eina per planificar el treball transversal del projecte educatiu permet planificar el treball competencial durant el curs, amb el suport d’un arxiu descarregable que identifica totes les competències treballades en les diferents fases del projecte.  

El recurs Eina per concretar el paper de l'ens local en el projecte educatiu a l'aula proporciona als ens locals una guia per planificar les possibilitats de suport a les cooperatives en cada fase del projecte.

En el recurs En què consisteix el programa CUEME? els nens i nenes participants podran saber, d’un cop d’ull, què faran, amb qui i què aprendran. 

Butlletí: Cultura emprenedora a l’escola - CuEmE
Número de butlletí: #7 - Curs 2021-2022 -octubre

 
     

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Educació
Àrea d'Educació
Diputació de Barcelona
C/ Comte d'Urgell, 187
Escola Industrial - Edifici del Rellotge, 1a planta
08036 Barcelona
Tel. 934 022 263
 

Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació
Àrea de Desenvolupament Econòmic i Turisme
Diputació de Barcelona
Travessera de les Corts, 11-159
Recinte Maternitat - Pavelló Mestral
08028 Barcelona
Tel. 934 022 817

X